Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Basistraining: Hoe zorg ik goed voor mijzelf met de SVK

26 januari 11:30 - 18:00

€84,95

Hoe zorg je goed voor jezelf en sta je in je kracht? We kennen allemaal wel van die momenten in het leven dat het niet vanzelfsprekend gaat. Wat heb jij dan nodig, wat helpt jou? In het LijfLab hebben we daarvoor de methodiek van de Stormvloedkering (SVK) ontwikkeld.

De stormvloedkering in de Oosterschelde in Zeeland is gebouwd om het land te beschermen tegen de zee bij zware storm en/of springvloed. De sluisdeuren staan normaal open om het zoute zeewater vrij de Oosterschelde in te kunnen laten lopen, maar sluiten bij slecht weer en gevaar op overstroming. De Oosterscheldekering is onderdeel van de Deltawerken, een verdedigingssysteem ter bescherming tegen hoog water. 

Wij gebruiken de stormvloedkering als metafoor en methodiek om in kaart te brengen hoe het is gesteld met jouw bescherming tegen tegenslagen en veranderingen in het leven. Elke sluisdeur in het model staat voor een thema dat je inzicht geeft. Hoe lager de sluisdeur, hoe minder je jouw welzijn en je leven kunt beschermen. Je hebt dan onvoldoende kracht om bijvoorbeeld moeilijke situaties, ziekte en lastige relaties met andere mensen het hoofd te bieden. Hoe hoger de sluisdeur, hoe sterker je bent en hoe beter je bent beschermd bij tegenslag. De Stormvloedkering is daarmee een methodiek die je inzicht geeft hoe goed je voor jezelf zorgt en welke persoonlijke keuzes voor jou goed zijn om dat nog beter te doen.

Voel je je gezond, fysiek en mentaal en voorkom burn-out!

 
Meld je aan!

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
11:30 - 18:00
Kosten:
€84,95

Organisator

Het LijfLab
Telefoon:
06-57215632
Website:
hetlijflab.nl

Locatie

Yogabalans Culemborg
Buiten Molenstraat 7
Culemborg, 4101 CJ Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.yogabalansculemborg.nl