Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De grote Time-In dag (Stiltedag)

27 mei, 2018 09:30 - 17:30

€75

Eind mei, de natuur is volop tot bloei gekomen, alle energie stroomt. Hoe is dat voor jou? Hoe zou het zijn om in die alsmaar doorgaande stroom jezelf te gunnen om een dagje stil te staan bij jezelf?
Stil worden geeft rust en ruimte, waardoor ook weer iets nieuws kan ontstaan.
Het programma is, zoals je van Het LijfLab mag verwachten: gevarieerd, met afwisselend in stilte samen zijn, meditatie, visualisatie, een creatieve verwerking, yoga én we gaan naar buiten. We zitten op een prachtige locatie in het weide- en landgoederenlandschap ten zuiden van Driebergen. Maar 24 toeristische kilometers van Tiel!

Tijdens deze dag wordt er niet gesproken, behalve op momenten van instructie of wanneer dit functioneel is in een oefening. Door zo min mogelijk te spreken, zal je ontdekken dat je steeds dichter bij jezelf komt en word je je meer gewaar van je zintuigen.
We lunchen in stilte, terwijl we onze zelf meegenomen lekkernijen met elkaar delen volgens het Potluck-principe. Wij zorgen voor soep.
Deze dag geeft je tools om ook op andere momenten de rust en stilte bij jezelf te kunnen vinden. De grote Time-In is geschikt voor iedereen. Je doet de activiteiten mee binnen je eigen mogelijkheden. Om je helemaal thuis te voelen, kun je je eigen matje/deken/kussen meenemen. Deze dag is een cadeau voor jezelf.

Meld je aan!

Gegevens

Datum:
27 mei, 2018
Tijd:
09:30 - 17:30
Kosten:
€75

Organisator

Het LijfLab
Telefoon:
06-55717163
E-mail:
info@hetlijflab.nl
Website:
hetlijflab.nl

Locatie

De Weide Blik
Langbroekerdijk 23
Driebergen, 3972 NC Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.deweideblik.com/