Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop: Wat brengt de Stormvloedkering jou? (2 avonden)

19 september, 2018 19:30 - 22:00

€80,00

In twee avonden maak je kennis met de Stormvloedkering en ontdek je meer over jezelf.

De stormvloedkering in de Oosterschelde in Zeeland is gebouwd om het land te beschermen tegen de zee bij zware storm en/of springvloed. De sluisdeuren staan normaal open om het zoute zeewater vrij de Oosterschelde in te kunnen laten lopen, maar sluiten bij slecht weer en gevaar op overstroming. De Oosterscheldekering is onderdeel van de Deltawerken, een verdedigingssysteem ter bescherming tegen hoog water.

Wij gebruiken de stormvloedkering als metafoor en methodiek om in kaart te brengen hoe het is gesteld met jouw bescherming tegen tegenslagen en veranderingen in het leven. Elke sluisdeur in het model staat voor een thema dat je inzicht geeft. Hoe lager de sluisdeur, hoe minder je jouw welzijn en je leven kunt beschermen. Je hebt dan onvoldoende kracht om bijvoorbeeld moeilijke situaties, ziekte en lastige relaties met andere mensen het hoofd te bieden. Hoe hoger de sluisdeur, hoe sterker je bent en hoe beter je bent beschermd bij tegenslag.

De Stormvloedkering is daarmee een methodiek die je inzicht geeft hoe goed je voor jezelf zorgt en welke persoonlijke keuzes voor jou goed zijn om dat nog beter te doen.

Zo word je je bewust van je fysieke –en mentale gezondheid. Je krijgt ook zicht op je sociale omgeving: welke mensen spelen een rol in je leven en wat betekent dit voor jou? Uiteindelijk is ons programma er op gericht om jou de regie over jouw Stormvloedkering te geven. Jij zorgt ervoor dat de sluisdeuren sterk genoeg worden om je te beschermen tegen de zware momenten of periodes in het leven. Het geeft je een nieuwe kans om vanuit een stevige basis alle uitdagingen die jij kiest, te kunnen aangaan.

Na deze twee avonden heb je meer zicht op persoonlijke keuzes die je kunt maken voor jouw welzijn. De training kun je op zichzelf staand volgen en je kunt er daarna meteen concreet mee aan de slag. Spreekt de Stormvloedkering van Het LijfLab je aan? Wij bieden je aansluitend de mogelijkheid om je door ons te laten inspireren en ondersteunen om jouw nieuwe aanpak tot een succes te maken, bijvoorbeeld middels een coachingstraject of de 5-daagse training Levenswerk http://hetlijflab.nl/lab-activiteiten/.

Deze workshop vindt plaats op 19 én 26 september van 19.30 tot 22.00 uur.

Meld je aan!

Gegevens

Datum:
19 september, 2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€80,00

Organisator

Het LijfLab
Telefoon:
06-55717163
E-mail:
info@hetlijflab.nl
Website:
hetlijflab.nl

Locatie

FlexTiel
Gasthuislingelaan 33
Tiel, Gelderland 4002 AG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-769008
Website:
http://www.flextiel.nl/