Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass: In mijn kracht met de SVK (2 dagen)

23 februari, 2019 11:30 - 18:00

€195,00

In  twee zaterdagen verdiep je je verder in jezelf aan de hand van de methodiek van de Stormvloedkering (SVK). In de periode tussen de beide trainingsdagen heb je bovendien een individueel coachingsgesprek met één van de trainers. In deze masterclass ontwikkel je een concreet plan, afgestemd op het leven dat jij wilt leiden.

Heb je de basistraining met de SVK gevolgd, dan helpt deze Masterclass je om nog meer in je kracht te staan.

Zaterdag 23 februari en zaterdag 30 maart + individueel coachingsgesprek

De stormvloedkering in de Oosterschelde in Zeeland is gebouwd om het land te beschermen tegen de zee bij zware storm en/of springvloed. De sluisdeuren staan normaal open om het zoute zeewater vrij de Oosterschelde in te kunnen laten lopen, maar sluiten bij slecht weer en gevaar op overstroming. De Oosterscheldekering is onderdeel van de Deltawerken, een verdedigingssysteem ter bescherming tegen hoog water.

Wij gebruiken de stormvloedkering als metafoor en methodiek om in kaart te brengen hoe het is gesteld met jouw bescherming tegen tegenslagen en veranderingen in het leven. Elke sluisdeur in het model staat voor een thema dat je inzicht geeft. Hoe lager de sluisdeur, hoe minder je jouw welzijn en je leven kunt beschermen. Je hebt dan onvoldoende kracht om bijvoorbeeld moeilijke situaties, ziekte en lastige relaties met andere mensen het hoofd te bieden. Hoe hoger de sluisdeur, hoe sterker je bent en hoe beter je bent beschermd bij tegenslag. De Stormvloedkering is daarmee een methodiek die je inzicht geeft hoe goed je voor jezelf zorgt en welke persoonlijke keuzes voor jou goed zijn om dat nog beter te doen.

  • Je hebt zicht op jezelf en hoe je reageert onder bepaalde omstandigheden
  • Je weet wat goed is voor jouw lichaam en geest
  • Jouw nieuwe gebruiksaanwijzing is een ondersteuning in je dagelijks leven

Meld je aan!

Gegevens

Datum:
23 februari, 2019
Tijd:
11:30 - 18:00
Kosten:
€195,00

Organisator

Het LijfLab
Telefoon:
06-55717163
E-mail:
info@hetlijflab.nl
Website:
hetlijflab.nl

Locatie

Yogabalans Culemborg
Buiten Molenstraat 7
Culemborg, 4101 CJ Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.yogabalansculemborg.nl